Çiğ Palamut (Palamut Turşusu)

Çiğ Palamut (Palamut Turşusu)
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Lezzet Trendleri
Çiğ Palamut (Palamut Turşusu) için

Malzemeler

  • 1 palamut
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 yemek kaşığı elma sirkesi
  • 1 yemek kaşığı üzüm sirkesi
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 3 tane karanfil
  • Yarım limon
  • 1 çay bardağı tane karabiber
Çiğ Palamut (Palamut Turşusu)

Nasıl Yapılır

Palamutu fileto şeklinde hazırlayın. Elma sirkesi ile üzüm sirkesini karıştırın. Palamut filetonun üzerine gezdirin. Yarım saat bekletin. Servis tabağına alın. Üzerine limon suyu ve zeytinyağını gezdirin. Karabiber, tuz, karanfil serpip servis yapın.
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo