Çiğ Palamut (Palamut Turşusu)

08 Ekim 2025 tarihinde güncellendi.
Çiğ Palamut (Palamut Turşusu)
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
Editör Notu: Birbirinden lezzetli tariflerimiz sayesinde hazırlaması en zor yemekleri bile olabilecek en kolay, hızlı ve pratik şekilde hazırlayabilirsiniz.
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Bu Tarifi 1 Kişi Kaydetti
Çiğ Palamut (Palamut Turşusu) için

Malzemeler

  • 1 palamut
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 yemek kaşığı elma sirkesi
  • 1 yemek kaşığı üzüm sirkesi
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 3 tane karanfil
  • Yarım limon
  • 1 çay bardağı tane karabiber
Çiğ Palamut (Palamut Turşusu)

Nasıl Yapılır

Palamutu fileto şeklinde hazırlayın. Elma sirkesi ile üzüm sirkesini karıştırın. Palamut filetonun üzerine gezdirin. Yarım saat bekletin. Servis tabağına alın. Üzerine limon suyu ve zeytinyağını gezdirin. Karabiber, tuz, karanfil serpip servis yapın.
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo