ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ DÜNYA MUTFAKLARI MEKSİKA YEMEKLERİ MEKSİKA FASULYELİ HİNDİ YAHNİ

MEKSİKA FASULYELİ HİNDİ YAHNİ

4 Kişilik
Hazırlama 20 dakika
Pişirme 20 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Meksika fasulyeli hindi yahni tarifi için malzemeler
  • 600 gr hindi but kuşbaşı150 gr konserve Meksika fasulyesi5 soğanYarım çay kaşığı ARİFOĞLU KişnişYarım çay kaşığı ARİFOĞLU KimyonYarım çay kaşığı ARİFOĞLU Pul Kırmızıbiber1 çay kaşığı ARİFOĞLU KekikYarım su bardağı domates püresi1 çorba kaşığı ARİFOĞLU Biber Salçası4 çorba kaşığı zeytinyağı1 su bardağı biraYarım su bardağı sıcak su8 dilim çavdar ekmekTuz
Meksika fasulyeli hindi yahni hazırlanışı

Soğanları soyup doğrayın. Fasulyenin suyunu süzün.

Zeytinyağını tencerede ısıtıp soğanı soteleyin. Eti ilave edip 5 dakika karıştırarak kavurun. Arifoğlu kişniş, Arifoğlu kimyon, Arifoğlu pul kırmızıbiber ve Arifoğlu kekik serpin. Domates püresi ve Arifoğlu biber salçasını ekleyip karıştırın. Bira ve sıcak suyu döküp tencerenin kapağını kapatın ve 20 dakika pişirin. Fasulyeyi ekleyip karıştırın ve ocaktan alın. Kızarmış çavdar ekmek ile servis yapın.

Afiyet olsun.

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!