ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ DÜNYA MUTFAKLARI İTALYAN YEMEKLERİ FLORANSA USULÜ SEBZE ÇORBASI

FLORANSA USULÜ SEBZE ÇORBASI

2 Kişilik
Hazırlama -
Pişirme -

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Floransa usulü sebze çorbası tarifi için malzemeler
  • 15 mantar
  • 2 domates
  • 1 havuç
  • Yarım su bardağı bezelye
  • 1 kabak
  • 30 gr tereyağı
  • 2 çorba kaşığı un
  • 4 su bardağı su
  • Tuz
  • Karabiber
Floransa usulü sebze çorbası Nasıl Yapılır


Bu özel çorbayı yemek tarifleri listenize eklemeyi unutmayın.

Mantarları yıkayıp küçük küçük doğrayın. Domates, havuç ve kabağı yıkayıp küp şeklinde doğrayın. Bir tencerede su kaynatın. Bezelye, havuç, mantar, domates ve kabağı iyice haşlayın. Pişmelerine yakın tuz ve karabiberi ekleyin.

Küçük bir tavada tereyağını eritin. Unu ilave ederek pembeleşinceye kadar kavurun. Kaynamakta olan sebzelere azar azar ve sürekli karıştırarak ekleyin. 5 dakika daha kısık ateşte pişirdikten sonra sıcak servis yapın.

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!