İtalya’nın Sicilya bölgesinden dünyaya yayılan bu eşsiz lezzeti mutfağınıza taşımak isterseniz, çıtır dışı ve peynirli yumuşacık içiyle herkesi kendine hayran bırakan arancini tarifi tam size göre. İster davet sofralarında atıştırmalık olarak, ister salata ve sos eşliğinde ana yemek gibi sunabileceğiniz arancini tarifi, farklı iç harçlarıyla hem klasik hem de modern dokunuşlarla kolayca uyarlanabilen, oldukça pratik ve doyurucu bir lezzettir. Peki; arancini nasıl yapılır? İşte tarifi ve malzemeleri...
Patatesli Ton Balığı Topları tarifine göz atabilirsiniz.
Bir porsiyon arancini kaç kaloridir?
Bir porsiyon arancini 480 kaloridir.
Risotto için:
Farklı Dolgu Önerileri:
Pirinç Alternatifleri
Peynir Alternatifleri
İç Dolgu Alternatifleri
Baharat ve Aroma Alternatifleri
Kaplama Malzemesi Alternatifleri
Sıvı Alternatifleri
Teşekkür ederiz.