ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ DİĞER TARİFLER YUMURTALI YEMEKLER PATATESLİ YUMURTALI PAZI

Patatesli yumurtalı pazı

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Patatesli yumurtalı pazı tarifi için malzemeler

Malzemeler

  • 1 soğan
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 10~12 pazı yaprağı
  • 1 patates
  • Tuz
  • Karabiber
  • 4 yumurta

Üzeri için

  • Kırmızı pul biber

Patatesli yumurtalı pazı Nasıl Yapılır

Yemeklik doğradığınız soğanları zeytinyağında pembeleşinceye kadar soteleyin. Küp doğradığınız patatesleri ekleyip pişirin. Patatesler yumuşamaya başlayınca ince doğradığınız pazı yapraklarını ekleyip tuz ve karabiberle tatlandırın. Pazı yaprakları da yumuşayınca yumurtaları kırın. Yumurtalar pişince ocaktan alın. Kırmızı pul biberle süsleyip servis yapın.

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.