Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
15789 Tarif
Çocuk
379 Tarif
Çorba
1457 Tarif
Diyet
4445 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2672 Tarif
Hafif Yemekler
66 Tarif
İçecek
1474 Tarif
Pratik Yemek
7483 Tarif
Salata ve Meze
1557 Tarif
Sos
515 Tarif
Tatlı
10718 Tarif
Yöresel
2086 Tarif
Popüler Tarifler
Yılbaşı Pastası
Hasanpaşa Köftesi
Anasayfa
Tarifler
Sos Tarifleri
Nane Sosu
Nane Sosu
21 Nisan 2023 tarihinde güncellendi.
Hazırlanma Süresi :
10 dakika
Pişirme Süresi :
15 dakika
Kaç Kişilik:
4 Kişilik
Editör Notu:
Birbirinden lezzetli tariflerimiz sayesinde hazırlaması en zor yemekleri bile olabilecek en kolay, hızlı ve pratik şekilde hazırlayabilirsiniz.
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Bu Tarifi 1 Kişi Kaydetti
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
Muhallebili Milföy Tarifi
Latte Pasta Tarifi
Mısır Gevrekli Islak Kek Tarifi
Fit Mozaik Pasta Tarifi
Elmalı Rulo Pasta Tarifi
Üzümlü Kurabiye Tarifi
Kokina Buketi Nasıl Saklanır?
Atom Mezesi Yapmak İçin 5 Tüyo
Un Helvası Yapmanın Püf Noktaları
Şef Hazer Amani Kimdir?
Turşuyu Ne Sertleştirir?
3 Aralık Masterchef Türkiye'de 4. Ceketi Kim Kazandı?
Nane Sosu için
Malzemeler
1 demet taze nane
2 dilim tost ekmeği
4 yemek kaşığı zeytinyağı
2 diş sarımsak
1 yemek kaşığı elma sirkesi
Tuz
Yarım su bardağı su
Nane Sosu
Nasıl Yapılır
Ekmek dilimlerini mutfak robotunda ufalayın. Nane, sarımsak, sirke, zeytinyağı, tuz ve suyu ekleyip pürüzsüz hale gelinceye kadar karıştırın.
Tarif Kategorileri
Akşam Yemeği
Sos Tarifleri
Yorumlar
Benzer Tarifler
Sos Tarifleri
55 Dakika
Mango Chutney Sos Tarifi
Selinhdr
Sos Tarifleri
25 Dakika
Ev Yapımı Kızılcık Sos Tarifi
Selinhdr
Sos Tarifleri
25 Dakika
Kremalı Balık Sosu Tarifi
Selinhdr
Sos Tarifleri
45 Dakika
Közlenmiş Patlıcanlı Kahvaltılık Sos Tarifi
Selinhdr
Sos Tarifleri
10 Dakika
Limonlu Sarımsaklı Sos Tarifi
Selinhdr
Sos Tarifleri
15 Dakika
Fıstık Ezmeli Asya Sosu Tarifi
Selinhdr
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Çerezleri Sıfırla
Teşekkür ederiz.