Mayonez Soslu Kaparili Söğüs Et

Kaç
Kişilik
2 kişilik
Hazırlama
Süresi
10 dakika
Pişirme
Süresi
30 dakika

Mayonez Soslu Kaparili Söğüs Et Tarifi İçin malzemeler
- 400 gr dana but
- 2 havuç
- 160 gr light konserve ton balığı
- Yarım su bardağı light mayonez
- 1 su bardağı light yoğurt
- Tuz
- 2 çorba kaşığı kapari
- 2 taze soğan
- 2 defne yaprağı
- Birkaç salata yaprağı
Mayonez Soslu Kaparili Söğüs Et Nasıl Yapılır?
Havuçları temizleyip doğrayın. Taze soğanları temizleyip kıyın. Havuç, soğan ve defneyaprağını tencereye alıp üzerini örtecek kadar su ekleyin. Orta ateşte su kaynayıncaya kadar pişirin. Eti ilave edip ateşi kısın ve et yumuşayıncaya kadar kapağı kapalı olarak pişirin. Eti kevgirle ayrı bir tabağa alıp soğumaya bırakın.
Kapariyi yıkayıp süzün. Tonbalığını iyice süzün. 1 kaşık kapari, tonbalığı, mayonez ve yoğurdu robotta püre halinde ezin.
Hazırladığınız sosu servis tabağına alıp üzerine eti ve ayırdığınız kapariyi ilave edin. Salata yaprakları eşliğinde servis yapın.
Bu yemeğin 1 porsiyonu 199 kaloridir.
Kapariyi yıkayıp süzün. Tonbalığını iyice süzün. 1 kaşık kapari, tonbalığı, mayonez ve yoğurdu robotta püre halinde ezin.
Hazırladığınız sosu servis tabağına alıp üzerine eti ve ayırdığınız kapariyi ilave edin. Salata yaprakları eşliğinde servis yapın.
Bu yemeğin 1 porsiyonu 199 kaloridir.

Dergide bu ay neler var?
EN ÇOK OYLANANLAR