Izgara Bamya

Kaç
Kişilik
1 kişilik
Hazırlama
Süresi
20 dakika
Pişirme
Süresi
20 dakika

Izgara Bamya Tarifi İçin malzemeler
- 250 g bamya
- 10 adet çeri domates
- 1 yemek kaşığı zeytinyağı
- Bir tutam karabiber ve taze fesleğen
Izgara Bamya Nasıl Yapılır?
- Bamyaları ayıkladıktan sonra zeytinyağı ve karabiber ile harmanlayarak fırının ızgarasına yerleştirin. 180 derece fırında 20 dakika pişirin. Çıkarmaya beş dakika kala yanına domatesleri ilave edin. Çıkardıktan sonra kıyılmış fesleğenle süsleyebilirsiniz.
* Formsante dergisinden alınmıştır.
Ana yemek olarak sunabileceğiniz bamya kızartması tarifini de listenize ekleyin.

Dergide bu ay neler var?
EN ÇOK OYLANANLAR