ANASAYFA TARİFLER AFRODİZYAK YEMEK TARİFLERİ KALP BİSKÜVİ

Kalp Bisküvi

Kaç
Kişilik

2 kişilik

Hazırlama
Süresi

15 dakika

Pişirme
Süresi

20 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Kalp Bisküvi Tarifi İçin malzemeler

  • 250 gr margarin
  • 1 su bardağı pudra şeker
  • 1 yumurta
  • 2 yumurta sarısı
  • 2 su bardağı un
  • 1 paket vanilya

Kalp Bisküvi Nasıl Yapılır?

Margarini yumuşatıp hamur yoğurma kabına alın. Un, vanilya, 1 yumurta ve 2 yumurta sarısını ekleyip yoğurun. Unlanmış zemine alıp merdaneyle 2 cm incelikte açın.

Hamuru su bardağı ağzı ya da yuvarlak kalıpla kesin. Küçük kalp şeklindeki kalıplarla da yuvarlakların orta kısımlarını kesip çıkarın. Yağlanmış fırın tepsisine dizip 150 derecelik sıcak fırında pembeleşene kadar pişirin. Ilınınca üzerlerine pudraşeker serpip servis yapın. Afiyet olsun.
Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!