ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ ÇORBALAR ÇORBA TARİFLERİ KARNABAHAR ÇORBASI

> KARNABAHAR ÇORBASI
6 Kişilik
Hazırlama 10 dakika
Pişirme 25 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Karnabahar çorbası tarifi için malzemeler
  • 1 küçük karnabahar 2 soğan 2 çorba kaşığı margarin 2 su bardağı tavuk suyu 1 tatlı kaşığı hindistancevizi 1 tatlı kaşığı hardal tozu 2 su bardağı süt 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri 1 tatlı kaşığı kırmızı tozbiber Tuz
Karnabahar çorbası Nasıl Yapılır

Soğanı soyup küçük küçük doğrayın. Margarini tencerede eritip soğanı pembeleşinceye kadar kavurun.

Karnabaharı yıkayıp doğrayın ve tencereye ekleyin. Üzerine tavuk suyu, hindistancevizi ve hardal tozunu ilave edip karıştırın. 20 dakika pişirin. Kaşar peynirinin yarısını, tuz ve sütü ilave edip kısık ateşte 5 dakika daha pişirin.

Çorbayı servis kaselerine paylaştırıp üzerine kırmızı tozbiber ve kalan kaşar peynirini serperek sıcak servis yapın.

Afiyet olsun.

Yorumlarınız

guvenli12.10.2016 16:48:28

Pişirme zamanını çok güzel ayarlamışsınız tebrik ederiz.

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.