Soğanlama Tarifi
Osmanlı mutfağının klasik ve zengin lezzetlerinden biri olan harem çorbası, tavuk, pirinç ve baharatların uyumuyla hazırlanan besleyici ve doyurucu bir çorbadır. Evde kolayca hazırlayabileceğiniz bu harem çorbası tarifi, kremamsı dokusu ve tereyağı-kırmızı biber sosuyla sofralarda hem görsellik hem de lezzet olarak fark yaratır. Özellikle davet sofraları veya hafif ama doyurucu bir öğün isteyenler için ideal olan harem çorbası tarifi, misafirlerin beğenisini kazanacak eşsiz bir seçenek sunar. Peki; harem çorbası nasıl yapılır? İşte tarifi ve malzemeleri...
Paşa Çorbası tarifine göz atabilirsiniz..
Bir porsiyon harem çorbası 270 kaloridir.
Tavuk:
Pirinç:
Soğan:
Süt / Krema:
Baharatlar:
Üzeri için Sos:
Teşekkür ederiz.