Yalova Kahvaltı Mekanları: Yalova'nın En İyi 8 Kahvaltı Mekanı

Yalova'da kahvaltı nerede yapılır? Yalova'da kahvaltı için nereye gidilir? İşte, Eray Kılıç'tan Yalova'da gidebileceğiniz birbirinden güzel 8 kahvaltı mekanı:
Yalova Kahvaltı Mekanları: Yalova'nın En İyi 8 Kahvaltı Mekanı
23 Haziran 2022, 17:07

Yalova, Marmara Bölgesi'nin güneydoğu kesiminde yer alan bir şehirdir. İstanbul'a yakın olduğu için, hafta sonu kaçamağı yapmak isteyenlerin de ilk tercihlerinden biridir. Aile ve arkadaşlarınızda keyifli bir hafta sonu geçirmek, doğayla iç içe bir kahvaltı yapmak istiyorsanız, Eray Kılıç Yalova'nın en iyi 8 kahvaltı mekanını sizler için derledi. İşte, Yalova'nın kahvaltı mekanları:

  1. Alaçatı Restoran


Mekanda hızlı kahvaltı, simit kahvaltı, boyoz kahvaltı, pişi kahvaltı gibi alternatifler sunuluyor. Standart iki kişilik serpme kahvaltı menüsünde söğüş tabağı, yeşil ve siyah zeytin, zeytin salatası, bal ve reçel çeşitleri, tereyağı, biber kızarması ve peynir çeşitleri yer alıyor. Kahvaltının yanında sınırsız çay, simit ve sahanda yumurta da servis ediliyor. Dilerseniz ek olarak patates kızartması, menemen, sigara böreği, pişi ve gözleme gibi ürünler satın alabiliyorsunuz. Alaçatı’nın gözlemesini ve pişisi gerçekten çok lezzetli oluyor. Deneyin! YE-RİM.


Tel: 0226 814 25 62

Adres: Süleyman Bey Mah, Yat Limanı, Yalı Cd., 77100 Çiftlikköy/Yalova

Google haritalarda bakın.

instagram.com/alacatimuhallebicisi

  1. Birçe Kahvaltı Bahçe


Yalova’nın Safranköyü’nde hizmete açılan Birçe Kahvaltı Bahçe, şehrin karmaşasından uzakta doğa için de leziz bir kahvaltı için doğru bir adres. Çocuklu aileler için oyun parkı ve koşturup oynayabilecekleri yemyeşil bir alan da mevcut. Birçe Kahvaltı’da önce gözünüze sonra midenize hitap edecek birçok lezzet bulunuyor. Doğal serpme kahvaltısına gelecek olursak anlatılmaz, yaşanır!


Tel: 0542 279 92 45

Adres: Safranyolu Caddesi, Safran Köyü Yolu, 77200 Yalova Merkez/Yalova

Google haritalarda bakın.

instagram.com/bircekahvalti

  1. Sepetçioğlu Restoran


Mekanın omlet çeşitleri bir hayli lezzetli. Kavurmalı ve pastırmalı omlet favorim! Kremalı balı inanılmaz. Kızarmış ekmekleri, özel kaymağı, bahçede yetiştirilen domates, salatalık, biber, parmak ısırtan zeytin reçeli leziz bir serpme kahvaltı imkanı sunuyor. YE-RİM.


Tel: 0226 831 50 51

Adres: Merkez, Bursa Yolu 6. Km, 77100 Soğucak/Yalova Merkez/Yalova

Google haritalarda bakın.

  1. Zindan Cafe


Teşvikiye’de yer alan Zindan Cafe, köy kahvaltısı konseptinde pek çok müdavime sahip bir mekan. Çeşitler bol, lezzetler harikulade. Favorim Doğal serpme kahvaltı! YE-RİM.


Tel: 0532 560 76 79

Adres: Karpuzdere, Teşvikiye Cd., 77300 Teşvikiye/Çınarcık/Yalova

Google haritalarda bakın.

instagram.com/zindanbungalov

  1. Masal Köyü Kır Sofrası


Burası adının hakkını veriyor. Enfes bir manzara karşısında çayınızı yudumladığınızda bana hak vereceksiniz. Kahvaltısı enfes hele mıhlaması mutlaka yenmeli! YE-RİM.


Tel: 0544 660 01 77

Adres: Safran Köyü İç Yolu, 77200 Safran/Yalova Merkez/Yalova

Google haritalarda bakın.

  1. Petula Kahvaltı


Küçük bir bahçe, mis gibi bir hava. Muhteşem doğası, keyifli bahçesinde verilen serpme kahvaltısının lezzeti dillere destan! Akşam yemeği için de tercih edebilirsiniz!


Tel: 0539 390 04 48

Adres: Samanlı Köyü, Termal Yolu, 4.km, 77200 Yalova

Google haritalarda bakın.

  1. Organica Restoran


Çok çeşitli, çok leziz, çok organik bir kahvaltı ve servis çok hızlı! ve Serpme kahvaltı önünüze gelmeden kesinlikle ekstra bir şey söylemeyin çünkü serpme kahvaltı da çok çeşit var. Yemelere doyamıyorsunuz ama çok çok doyuyorsunuz! YE-RİM.


Tel: 0530 780 43 97

Adres: Safran Köyü Karatepe Mevkii, 50. Sokak No:7, 77100 Yalova Merkez/Yalova

Google haritalarda bakın.

instagram.com/yalovaorganica

  1. Serender Kahvaltı Evi


Aileniz ve sevdiklerinizle birlikte hoşça vakit geçirebileceğiniz içeriye adım attığınız anda sıcak atmosferi ve farklı dekorasyonuyla sizi şaşırtan bir mekan. Doğa ile baş başa bir kahvaltı için ideal bir mekan!


Tel: 0535 701 56 75

Adres: Sultaniye Mahallesi Bayrak Cd. Al-Sakkar Camii Yanı, 77600 Çiftlikköy/Yalova

Google haritalarda bakın.


Şunlara da göz atın;

  1. İstanbul kahvaltı mekanları
  2. Kadıköy kahvaltı mekanları
  3. Eskişehir kahvaltı mekanları
  4. Ankara kahvaltı mekanları
  5. Bursa kahvaltı mekanları
Kategoriler
Lezzet Logo