ANASAYFA PÜF NOKTASI ÇİÇEK DEMETİ

ÇİÇEK DEMETİ

Çiçek demeti

Tuzlu taban üzerine, sebze fondü olarak, suda pişirilerek (çorba, püre, salata), sufle ve graten olarak hazırlanabilir. Ayrıca tava, sote veya ağartma sonrası kızartılabilir. Karnabahar pişirme sırasında ağır bir kokuya neden olabilir. Tuz ilave edilmemiş bol kaynar suda haşlandıktansonra katkısız pişirilir ve kokusunun bir kısmını emen bayat ekmekten hazırlayacağınız krutonlar üzerinde servis yapılabilir. Pişirme sırasında limon suyu eklerseniz beyazlığını ve sıkılığını koruyabilirsiniz.


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!