Maş Piyazı Yapmanın Püf Noktaları

28 Kasım 2025, 12:14 tarihinde güncellendi.
Maş fasulyesini fazla haşlamadan, hafif diri bırakmak piyazın kıvamı için önemlidir. Sosunu fasulyeler sıcakken ekleyerek lezzetin içine işlemesini sağlayabilirsiniz. Son olarak taze yeşillikleri ve soğanı servisten hemen önce ekleyin ki canlı ve ferah kalsın.
Maş Piyazı Yapmanın Püf Noktaları

Maş fasulyesini fazla haşlamadan, hafif diri bırakmak piyazın kıvamı için önemlidir. Sosunu fasulyeler sıcakken ekleyerek lezzetin içine işlemesini sağlayabilirsiniz. Son olarak taze yeşillikleri ve soğanı servisten hemen önce ekleyin ki canlı ve ferah kalsın.

Kategoriler

Benzer Yazılar

Lezzet Logo