Karadeniz mutfağının geleneksel lezzetlerinden biri olan hingel, bu kez ricotta peyniriyle buluşarak hafif ve rafine bir yorum kazanıyor. Taze otlarla harmanlanan peynir dolgusu, yumuşacık hamurun içinde zarif bir tat sunarken, üzerine dökülen sarımsaklı yoğurt ve kırmızı biberli tereyağı sosuyla gerçek bir şölene dönüşüyor. Etli ya da patatesli alternatiflerinden farklı olarak hem modern hem de ferah bir seçenek arayanlar için ricottalı hingel tarifi, sofralarınıza farklılık katacak. Dilerseniz özel davetlerde, dilerseniz günlük öğünlerde sunabileceğiniz ricottalı hingel tarifi, geleneksel ve çağdaş tatların buluşma noktası. Peki; ricottalı hingel nasıl yapılır? İşte tarifi ve malzemeleri...
Vareniki tarifine göz atabilirsiniz.
Bir porsiyon ricottalı hingel tarifi kaç kaloridir?
Bir porsiyon ricottalı hingel tarifi 450 kaloridir.
Hamur İçin:
İç Harcı İçin:
Üzeri İçin:
Un yerine:
Yumurta yerine:
Su yerine:
Ricotta yerine:
Taze nane yerine:
Maydanoz yerine:
Ekstra Lezzet Katkıları: