Balık Rillette
Balık Rillette
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Fransa'nın meşhur rillette tarifi ile karşınızdayız. Balık ile hazırlandığı gibi et ya da domuz eti ile hazırlananı en meşhur olanıdır. Bir tür ezme olan rillette kızarmış ekmeklerin üzerine sürerek servis edilir ve yenir. Malzemeleriniz hazırsa balık rillette tarifinin detayları aşağıda.

Chermoulalı balık ve balık pilaki tarifini de defterine kaydedebilirsiniz.

Balık Rillette Tarifi İçin

Malzemeler

Balık Rillette

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Levrek sebze ile aromalandırılmış suda haşlanır. Haşlanan levrek ezilir. 
  2. Krem peynir içine eklenerek karıştırılır. 
  3. Somon füme ve frenk soğanı doğrandıktan sonra ilave edilir.
  4. Kızarmış ekmek dilimlerinin üzerine koyarak servis edilir. Afiyet olsun. 

Tarif Kategorileri

Fransız Mutfağı Krem Peynirli Tarifler Ekmek Tarifleri Balık Yemekleri

Benzer Tarifler

Fransız Mutfağından Pain Perdu Tarifi
Karamel Flan Tarifi
Fransız Usulü Soğan Çorbası Tarifi
Muzlu Çikolatalı Fransız Tostu
Frambuazlı Clafoutis (Klafuti)
Socca