Zerdeçallı Glütensiz & Vegan Ekmek
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 35 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

The Lifeco Raw Vegan Şefi Fazıl Alaşahin vegan beslenenler için sağlıklı bir ekmek tarifini sizler için paylaştı.

Zerdeçallı patates salatası ve vegan menemen tarifini de mutlaka deneyin.

Zerdeçallı Glütensiz & Vegan Ekmek Tarifi İçin

Malzemeler

Üzeri için:

Zerdeçallı Glütensiz & Vegan Ekmek

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Önce psyllium ile suyu jöle kıvamına gelene kadar çırpın.
  2. Kuru malzemeleri de bir yerde harmanlayıp jöle formundaki harçla karıştırın.
  3. Minik yuvarlak şekiller verip tepsiye dizin. üzerine susam, biberiye, haşhaş tohumu serpin.
  4. Önceden 175 derecede ısıtılmış fırında 20-25 dakika pişirin.
  5. Artanları buzlukta muhafaza edip, daha sonra ısıtarak da tüketebilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Vegan Yemek Tarifleri Ekmek Tarifleri Glutensiz Tarifler Tuzlu Hamur İşi Tarifleri Diyet Yemekleri Kahvaltılık Tarifler

Benzer Tarifler

Kahvaltılık Yulaf Lapası
Yulaflı parfe
Yulaflı Smoothie
Avokadolu Smoothie
Elmalı Smoothie
Ejder Meyveli Smoothie