Taze Baharatlı Tarifler: 6 Farklı Tarif
Kişniş, zahter, biberiye, tarhun ve limon otu... Mis gibi kokan, damakta enfes aroma bırakan taze baharatları yemeklerinizde bol bol kullanmaya ne dersiniz?
Taze baharatlı 7 tarif

Tarifler: İNCİ BAK
Yapım: HÜLYA ÇAKIR
Yapım asistanı: FEHİRE MISIRLI
Fotoğraflar: ÖZGÜR BAKIR


  1. Yeşil Zeytinli Zahter Salatası



  1. Limon Otlu Hindi



  1. Taze Biberiyeli Somon



  1. Dovga Çorbası



  1. Taze Fesleğenli Beypazarı Kurusu



  1. Tarhun Otlu Tavuk Salatası



Şunlara da göz atın;

  1. Kimyonun faydaları nelerdir?
  2. Karabiberli tarifler
  3. Kişniş neye iyi gelir?
  4. Zahter nasıl tüketilir?
  5. Biberiye çayı nasıl yapılır?

Haber Kategorileri

Tarif Listeleri

Lezzetli Haberler

Kurban Etini Ne Zaman Tüketmeli? Doğru Dinlendirme ve Sindirim Dengesi
Koyun Eti Kavurma Kokusunu Nasıl Giderebilirim?
Dalak Yemeği Nasıl Temizlenir?
Et Tüketirken Dikkat Edilmesi Gerekenler: Pişirme ve Saklama Önerileri
Kurban Bayramı’nda Sağlıklı Beslenmenin 7 Altın Kuralı
Kavurma Suyunu Çekince Ne Yapılır?