[Masterchef 2021] Masterchef Mustafa Ozan Kimdir? Mustafa Ozan Kaç Yaşında, Nereli?
Masterchef Türkiye'ye bu hafta veda eden isim Mustafa Ozan oldu. 10 Ekim'de Masterchef'e veda eden Mustafa Ozan kimdir, mesleği ne? İşte, Masterchef Mustafa'nın merak edilen biyografisi:

Masterchef 2021'de ilk eleme oyunu Safanur, Tunahan, Burcu, Tahsin, Hamza ve Görkem arasında yapıldı. Rakiplerinin gerisinde kalarak Masterchef 2021'e ve hayallerine veda eden isim Görkem Demiral oldu. Görkem'in elenmesinin ardından, yedeklerden ana kadroya dahil olan isim Mustafa Ozan olarak belirlendi. Peki, Mustafa Ozan kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte, Mustafa Ozan'ın merak edilen biyografisi:

Mustafa Ozan Kimdir?

Yarışmaya İstanbul'dan katılan Mustafa Ozan, aslen Edirnelidir. Aşçılık mesleğinde profesyonel olan Mustafa, 4 yıldır İstanbul'da bulunan bir restoranda çalışmaktadır. İlk turda kendini finalde gördüğünü söyleyen Masterchef Mustafa, çevresindekilerin sürekli katıl demesiyle yarışmaya başvuru yapmış.

Mustafa Ozan'ın Masterchef Yolculuğu

İlk turda bezelye püresi ve tarhana soslu levrek hazırlayan Mustafa, şeflerden 3 evet alarak bir üst tura çıkmayı başardı. üçlü düellolarda Emre, Mert ve Mustafa eşleşmesi yapıldı. Şefler, yarışmacılardan etli yaprak sarma hazırlamalarını istedi. Mustafa ve Emre'nin yaprak sarmayı çok iyi hazırlaması ile, şefler ikisinin de bir üst tura çıkmasına karar verdi. Ana kadro seçmelerinde büyük bir mücadele veren Mustafa, yedeklere girmeyi başardı. Bu hafta Görkem'in elenmesinin ardından ise ana kadroya dahil oldu.

Masterchef Mustafa Elendi Mi?

Masterchef'in 87. bölümünde, Dilara, Tahsin, Mustafa, Azize, Burcu ve Pelin potaya giren isimler olarak belirlenmişti. Eleme oyununda yarışmacılardan ispir fasulyesini kullanarak yaratıcı bir tabak hazırlamaları istendi. İlk turda en iyi yemekleri hazırlayan ve potadan kurtulan isimler, Tahsin, Burcu ve Pelin oldu. Final turunda yarışmacılardan, 'inci yemeği' hazırlamaları istendi. Gecenin sonunda rakiplerinin gerisinde kalan ve Masterchef hayallerine veda eden isim, Mustafa oldu.

INSTAGRAM'DA MUSTAFA OZAN


Instagram hesabında hem kendi fotoğraflarını, hem de hazırladığı yemekleri paylaşan Mustafa Ozan'ın yaklaşık 20 bin 700 takipçisi var.


Daha fazlası için masterchef tarifleri ve masterchef bölüm özetleri sayfamıza göz atın.

Haber Kategorileri

MasterChef Yarışmacıları

Lezzetli Haberler

Yöresel Börek Tarifleri: 12 Nefis Tarif
Raf Ömrü Uzun Olan Besinler: Uzun Süre Saklanan 15 Gıda
Dolmalık Biber Nasıl Seçilir: Dişi Biber Mi, Erkek Biber Mi?
Şef Elif Edes'ten 6 Patlıcanlı Tarif
Pekmez Kaç Kalori, Diyette Pekmez Yenir Mi?
Maltepe Kahvaltı Mekanları: Maltepe'deki En İyi 6 Kahvaltı Mekanı