Fasulye Turşusu Kavurması

27 Aralık 2022 tarihinde güncellendi.
Fasulye Turşusu Kavurması

Karadeniz'in meşhur, oldukça sevilen lezzeti fasulye turşusu kavurması tarifi için malzemeleriniz hazırsa tarifin detayları aşağıda. 

Karadeniz'den alternatif lezzetler için çakallı menemeni, ovmaç çorbası ve samsun mantısı tariflerine göz atabilirsiniz. 

Hazırlanma Süresi : 5 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 3 Kişilik
Editör Notu: Birbirinden lezzetli tariflerimiz sayesinde hazırlaması en zor yemekleri bile olabilecek en kolay, hızlı ve pratik şekilde hazırlayabilirsiniz.
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Bu Tarifi 2 Kişi Kaydetti
Fasulye Turşusu Kavurması için

Malzemeler

  • 300 gr fasulye turşusu 
  • 1 adet soğan 
  • 3 yemek kaşığı sıvıyağ 
  • 3 diş sarımsak
  • 1 adet kırmızı kapya biber
  • 2 adet patates

Fasulye Turşusu Kavurması

Nasıl Yapılır

  1. Soğan piyazlık doğranır. Tencereye yağ alınır ve doğranmış soğan kavrulur. 
  2. Patates küp küp doğranır. Soğan renk alınca patatesler eklenerek kavrulmaya devam edilir.
  3. Doğranmış biber, turşu ve sarımsak eklenir. Karıştırılarak kapağı kapalı pişirilir. Afiyet olsun. 
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo