En İyi Üyeler
Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
13807 Tarif
Çocuk
374 Tarif
Çorba
1211 Tarif
Diyet
4395 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2242 Tarif
Hafif Yemekler
53 Tarif
İçecek
1405 Tarif
Pratik Yemek
4861 Tarif
Salata ve Meze
1224 Tarif
Sos
464 Tarif
Tatlı
8471 Tarif
Yöresel
1958 Tarif
Popüler Tarifler
Mozaik Pasta
Hamsi Kuşu
Anasayfa
Tarifler
Güneydoğu Anadolu Yemekleri
Sumak Şerbeti
Sumak Şerbeti
15 Mayıs 2021
Hazırlanma Süresi :
5 dakika
Pişirme Süresi :
10 dakika
Kaç Kişilik:
4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Bu Tarifi 1 Kişi Kaydetti
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
Tok tutan smoothie
Patatesli poğaça
Chia tohumlu yaprak sarma
Kerebiç
Muzlu chialı kıtır
Vardabit Paçası
Makarna Sosları: Farklı ve Kolay 21 Nefis Makarna Sosu Tarifleri
Diyete Uygun Hafif Kahvaltı Tarifleri: 21 Sağlıklı Tarif
Kapya Biberli Tarifler: İştah Açan 12 Farklı Tarif
Kanlıca Mantarı Nasıl Pişirilir?
Hileli Gıdalar Açıklandı: İşte Taklit ve Tağşiş Yapılan Hileli Ürünler (Güncel Liste)
2024 Eylül Ayında Favori Olan 10 Tarif
Sumak Şerbeti için
Malzemeler
100 g sumak çekirdeği
1 lt ılık su
Yarım limon suyu
1 yemek kaşığı bal (İsteğe bağlı)
Sumak Şerbeti
Nasıl Yapılır
Sumakları bir sürahiye alın ve üzerine ılık suyu, limon suyunu ve balı ekleyip karıştırın. Su soğuyana kadar bekletin. Temiz bir tülbent ile süzün ve tekrar sürahiye aktarıp buzla birlikte servis yapın.
Tarif Kategorileri
Soğuk İçecekler
Soğuk Alkolsüz Kokteyl
Öğle Yemeği
Osmanlı Mutfağı
Alkolsüz İçecekler
Yöresel Tarifler
İçecek Tarifleri
Güneydoğu Anadolu Yemekleri
Yorumlar
Benzer Tarifler
Güneydoğu Anadolu Yemekleri
80 Dakika
Mumbar
Güneydoğu Anadolu Yemekleri
40 Dakika
Kübbülmüşviyye
Güneydoğu Anadolu Yemekleri
40 Dakika
Batman Usulü Kütülk
Güneydoğu Anadolu Yemekleri
45 Dakika
Kahiye Tatlısı
Güneydoğu Anadolu Yemekleri
50 Dakika
Kıliçe
Güneydoğu Anadolu Yemekleri
45 Dakika
Ikbebet
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Çerezleri Sıfırla
Teşekkür ederiz.