Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
14826 Tarif
Çocuk
377 Tarif
Çorba
1360 Tarif
Diyet
4430 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2463 Tarif
Hafif Yemekler
61 Tarif
İçecek
1436 Tarif
Pratik Yemek
6283 Tarif
Salata ve Meze
1422 Tarif
Sos
491 Tarif
Tatlı
9595 Tarif
Yöresel
2033 Tarif
Popüler Tarifler
Tarçınlı Ve Kuru İncirli Kek
Etli Patates Yemeği
Anasayfa
Tarifler
Güneydoğu Anadolu Yemekleri
Sumak Şerbeti
Sumak Şerbeti
15 Mayıs 2021
Hazırlanma Süresi :
5 dakika
Pişirme Süresi :
10 dakika
Kaç Kişilik:
4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Bu Tarifi 1 Kişi Kaydetti
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
Süt Şerbetli Haşhaşlı Tatlı Tarifi
Mercimekli Borani Tarifi
Peynirli Ev Poğaçası Tarifi
Yağ Çekmeyen Sigara Böreği Tarifi
5 Malzemeli Sade Ev Kurabiyesi Tarifi
Köz Kırmızı Biber Kavurması Tarifi
Kayısı Reçeli Nasıl Saklanır?
Salatalık Yetiştirmenin Püf Noktaları
Tam Kıvamında İrmik Helvası Yapmanın Püf Noktaları
Yoğurtlu Kabak Borani Yapmanın 10 Püf Noktası
Evde Dondurma Yapmanın 10 Püf Noktası
Domates Mücveri Yapmanın Püf Noktaları
Sumak Şerbeti için
Malzemeler
100 g sumak çekirdeği
1 lt ılık su
Yarım limon suyu
1 yemek kaşığı bal (İsteğe bağlı)
Sumak Şerbeti
Nasıl Yapılır
Sumakları bir sürahiye alın ve üzerine ılık suyu, limon suyunu ve balı ekleyip karıştırın. Su soğuyana kadar bekletin. Temiz bir tülbent ile süzün ve tekrar sürahiye aktarıp buzla birlikte servis yapın.
Tarif Kategorileri
Soğuk İçecekler
Soğuk Alkolsüz Kokteyl
Öğle Yemeği
Osmanlı Mutfağı
Alkolsüz İçecekler
Yöresel Tarifler
İçecek Tarifleri
Güneydoğu Anadolu Yemekleri
Yorumlar
Benzer Tarifler
Güneydoğu Anadolu Yemekleri
80 Dakika
Mumbar
Güneydoğu Anadolu Yemekleri
40 Dakika
Kübbülmüşviyye
Güneydoğu Anadolu Yemekleri
40 Dakika
Batman Usulü Kütülk
Güneydoğu Anadolu Yemekleri
45 Dakika
Kahiye Tatlısı
Güneydoğu Anadolu Yemekleri
50 Dakika
Kıliçe
Güneydoğu Anadolu Yemekleri
45 Dakika
Ikbebet
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Çerezleri Sıfırla
Teşekkür ederiz.