ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ TATLI TARİFLERİ SÜTLÜ TATLILAR ÜÇ KATLI PUDİNGLİ PASTA

Üç katlı pudingli pasta

Kaç
Kişilik

6 kişilik

Hazırlama
Süresi

20 dakika

Pişirme
Süresi

10 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Üç katlı pudingli pasta tarifi için malzemeler

  • 1 paket muzlu puding3 su bardağı süt1 ortası delik sade hazır kek10-15 malta eriği2 çorba kaşığı rendelenmiş portakal kabuğu1 çorba kaşığı ince rendelenmiş çikolata1 çorba kaşığı rendelenmiş hindistancevizi

Üç katlı pudingli pasta Nasıl Yapılır

Muzlu pudingi paket üzerindeki tarife göre soğuk sütle pişirin. Ateşten alıp rendelenmiş portakal kabuğunu ilave edin. Malta eriğini soyup çekirdeklerini çıkarın ve robotta püre haline getirin. Pudinge ekleyip karıştırın ve soğumaya bırakın.

Keki, enine üç eşit parçaya kesin. Bir katı servis tabağına yerleştirip üzerini pudingin üçte biri ile kaplayın. İkinci ve üçüncü katı da aynı şekilde hazırlayıp pudingle tamamlayın. Üzerine rendelenmiş hindistancevizi ve çikolata serpip dilimleyerek servis yapın. Afiyet olsun.
Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.