ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ TATLI TARİFLERİ ŞERBETLİ TATLILAR MANDALİNA REÇELİ

Mandalina reçeli

Kaç
Kişilik

0 kişilik

Hazırlama
Süresi

30 dakika

Pişirme
Süresi

1 saat

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Mandalina reçeli tarifi için malzemeler

  • 2 kilo mandalina
  • 3 su bardağı tozşeker
  • 2 su bardağı su
  • Yarım limonun suyu

Mandalina reçeli Nasıl Yapılır

Mandalinaların kabuklarını soyup dilimlerini ayırın.

Üç bardak tozşekere 2 su bardağı su ilave ederek kaynatın. Mandalinaları şerbete ilave edin. 2 dakika sonra taneleri şerbetin içinden çıkarıp başka bir kaba aktarın.

Şerbeti kaynatmaya devam edin. Reçel kıvamına gelince mandalinaları tekrar ilave edin. Yarım limon suyunu sıkarak reçeli ocaktan alın.

Ilınınca kavanoza aktarın. Soğuduktan sonra kapağını sıkıca kapatın. Dilediğiniz zaman servis yapın.

Yorumlarınız

Yorgo12.10.2016 16:41:33

0 kişilik ne demek oluyor?

Misafir12.10.2016 16:41:35

Yemek tariflerinde kişi sayısı belirlenebiliyor ancak reçelde belirlenemediğinden 0 yazıldı

Misafir12.10.2016 16:41:37

Yemek tariflerinde kişi sayısı belirlenebiliyor ancak reçelde belirlenemediğinden 0 yazıldı

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.