Hazırlanışı: Öncelikle kek malzemeleri hazırlanır.Yumurta ve şeker çırpılır,Üzerine yağ ve yoğrt eklenir. Ayrı bir kapta elenmiş un, vanilya, kabartma tozu karıştırılır. İyice çırpılmış yumurtalı, şekerli karışıma yavaşça ekliyoruz,tahta kaşıkla homojenize olmasını sağlıyoruz. 150 derece fırında 40 dakika pişiriyoruz. Not1: Çok karıştırılmamalı, çok karıştırılması kekin kabarmasını engeller. Kek pişerken ara kat malzemelerinin hepsi ocağa koyulmadan önce iyice karıştırılır,ondan sonra ocağın üstüne koyulur.Kısık ateşte muhallebi kıvamına gelene kadar pişirilir. Diğer tarafta hazırlanmış ve soğumuş krem şantinin yarısı, muhallebi ocaktan alındıktan sonra içine eklenir. Geri kalan krem şanti üstünü kaplamak için kullanılacaktır. Hazırlanan krema aynı zamanda bütün pastalarada ara krema olma özelliğine sahiptir. Not2: Ocağa koyulmadan önce karıştırılmasının sebebi yumurtanın pişip, altınının da yanmasını engellemek. Pişen ve soğuyan kek 2 parçaya ayrılır.Eğerki yapılabiliyorsa 3parçaya ayrılır. Ara kremalar ara katlara sürülür ve en dışına krem şanti ile kaplama yapılır. En üste isteğe bağlı çikolataya batırılmış çileklerle süsleme yapılır.
Teşekkür ederiz.