ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ TATLI TARİFLERİ PASTA TARİFLERİ KALPLİ AŞK PASTA

KALPLİ AŞK PASTA

Kalpli aşk pasta
8 Kişilik
Hazırlama 30 dakika
Pişirme 10 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Kalpli aşk pasta tarifi için malzemeler

Keki için:

  • 4 yumurta
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 su bardağı un
  • 1 vanilya
  • 1 kabartma tozu
  • 3 kaşık sıvı yağ
  • 3 kaşık kaynar su
  • Kakao

Üzeri için:

  • 2 paket çilekli krem şanti
  • 1.5 su bardağı süt
  • Çilek
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Morbi placerat imperdiet risus quis blandit. Ut lobortis elit luctus, feugiat erat vitae, interdum diam. Nam sit amet arcu vitae justo lacinia ultricies nec eget tellus. Curabitur id sapien massa. In hac habitasse platea dictumst. Integer tristique leo consectetur libero pretium pretium. Nunc sed mauris magna. Praesent varius purus id turpis iaculis iaculis. Nulla convallis magna nunc, id rhoncus massa ornare in. Donec et feugiat sem, ac rhoncus mauris. Quisque eget tempor massa.
Kalpli aşk pasta Nasıl Yapılır

  • Yumurta ve şekeri mikserle çırparak köpürtün. Sıvı yağ ve 3 kaşık kaynar su ilave ederek çırpmaya devam edin.
  • Un, kakao, vanilya ve kabartma tozunu da ekleyip harmanlayın. Tereyağı ile yağladığınız kalp şeklindeki kek kalıbına hazırladığınız karışımı dökün.
  • Pandispanya hamurunu, önceden ısıtılmış 170 derece fırında 20-25 dakika kadar pis¸irin.
  • Soğuduktan sonra kalıptan çıkarın ve 2 eşit parçaya bölün.
  • Krem şantiyi soğuk süt ile katılaşana kadar çırpın. Kekin arasına bir miktar sürün ve çilek dilimleri yerleştirin. Üzerine diğer keki yerleştirin. Kekin tamamını krem şanti ile kaplayın. Üzerini çilek ile süsleyip iyice soğuduktan sonra dilimleyerek servis yapın.

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!