Pişmaniyeli Muzlu Mus

Pişmaniyeli Muzlu Mus
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Pişmaniyeli Muzlu Mus için

Malzemeler

  • 1 paket yulaflı bisküvi
  • 3 irice muz
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 kutu krema
  • Yarım kutu pişmaniye

Üzeri için

  • Fındık krokan
  • Pişmaniye
  • Muz dilimi
Pişmaniyeli Muzlu Mus

Nasıl Yapılır

Bisküvilerinizi rondodan geçirip toz haline getirin ve erittiğiniz tereyağı ile karıştırın. Servis bardaklarının dibine doldurup tabanınızı hazırladıktan sonra buzdolabına koyun. Kremayı bir kaba alıp kabarıp katılaşana kadar iyice çırpın. Blenderla püre haline getiridiğiniz muzları kremaya ekleyip karıştırmaya devam edin. Servis kaselerindeki bisküvili tabanınızın üzerine hazırladığınız kremalı karışımın yarısını ekleyin.Üzerine tel tel ayırdığınız pişmaniyeden koyup kalan kremalı karışımdan dökün. 3-4 saat buzdolabında dinlendirdikten sonra fındık krokan, pişmaniye ve muz dilimi ile süsleyerek servis yapın.
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo