ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ TATLI TARİFLERİ MEYVELİ TATLILAR MEYVELİ PAVLOVA

Meyveli pavlova

Kaç
Kişilik

8 kişilik

Hazırlama
Süresi

20 dakika

Pişirme
Süresi

1 saat

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Meyveli pavlova tarifi için malzemeler

PAVLOVA İÇİN

  • 4 yumurta akı
  • 220 gr pudraşeker
  • 1 tutam tuz

KREMA İÇİN

  • 200 ml krema
  • 1 kahve fincanı pudraşeker

ÜZERİ İÇİN

  • 1 kivi
  • Böğürtlen
  • Frenküzümü
  • Frambuaz
  • Nane yaprakları

Meyveli pavlova Nasıl Yapılır

Fırını 110 dereceye ayarlayın. Yumurta aklarını temiz ve kuru bir kapta 3 dakika çırpın. Şekeri azar azar ilave ederek çırpmaya devam edin. Fırın tepsisine yağlı kağıt serin ve karışımı yuvarlak bir tepsiye aktarın. Fırın kapağını hafif aralık bırakarak 1 saat pişirin. Fırının içinde soğutun. Kremayı şekerle çırpın ve pavlovanın üzerine yayın. Üzerini dilimlenmiş kivi, frenküzümü, böğürtlen, frambuaz ve nane yapraklarıyla süsleyerek servis yapın.
Yorumlarınız

seti12.10.2016 16:38:04

gerekirse meyveleri alternatiflendirip kesinlikle denenmesi gereken bi tarif..

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.