ANASAYFA TARİFLER MEYVELİ TATLI TARİFLERİ MEYVELİ PAVLOVA

Meyveli Pavlova

Kaç
Kişilik

8 kişilik

Hazırlama
Süresi

20 dakika

Pişirme
Süresi

1 saat

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Meyveli Pavlova Tarifi İçin malzemeler

PAVLOVA İÇİN

  • 4 yumurta akı
  • 220 gr pudraşeker
  • 1 tutam tuz

KREMA İÇİN

  • 200 ml krema
  • 1 kahve fincanı pudraşeker

ÜZERİ İÇİN

  • 1 kivi
  • Böğürtlen
  • Frenküzümü
  • Frambuaz
  • Nane yaprakları

Meyveli Pavlova Nasıl Yapılır?

Fırını 110 dereceye ayarlayın. Yumurta aklarını temiz ve kuru bir kapta 3 dakika çırpın. Şekeri azar azar ilave ederek çırpmaya devam edin. Fırın tepsisine yağlı kağıt serin ve karışımı yuvarlak bir tepsiye aktarın. Fırın kapağını hafif aralık bırakarak 1 saat pişirin. Fırının içinde soğutun. Kremayı şekerle çırpın ve pavlovanın üzerine yayın. Üzerini dilimlenmiş kivi, frenküzümü, böğürtlen, frambuaz ve nane yapraklarıyla süsleyerek servis yapın.
Yorumlar

seti 12 Ekim 2016, 16:38

gerekirse meyveleri alternatiflendirip kesinlikle denenmesi gereken bi tarif..


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!