ANASAYFA TARİFLER MEYVELİ TATLI TARİFLERİ MEYVELİ PAVLOVA

Meyveli Pavlova

Kaç
Kişilik

8 kişilik

Hazırlama
Süresi

20 dakika

Pişirme
Süresi

1 saat

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Meyveli Pavlova Tarifi İçin malzemeler

PAVLOVA İÇİN

  • 4 yumurta akı
  • 220 gr pudraşeker
  • 1 tutam tuz

KREMA İÇİN

  • 200 ml krema
  • 1 kahve fincanı pudraşeker

ÜZERİ İÇİN

  • 1 kivi
  • Böğürtlen
  • Frenküzümü
  • Frambuaz
  • Nane yaprakları

Meyveli Pavlova Nasıl Yapılır?

Fırını 110 dereceye ayarlayın. Yumurta aklarını temiz ve kuru bir kapta 3 dakika çırpın. Şekeri azar azar ilave ederek çırpmaya devam edin. Fırın tepsisine yağlı kağıt serin ve karışımı yuvarlak bir tepsiye aktarın. Fırın kapağını hafif aralık bırakarak 1 saat pişirin. Fırının içinde soğutun. Kremayı şekerle çırpın ve pavlovanın üzerine yayın. Üzerini dilimlenmiş kivi, frenküzümü, böğürtlen, frambuaz ve nane yapraklarıyla süsleyerek servis yapın.
Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!