ANASAYFA TARİFLER MEYVELİ TATLI TARİFLERİ KARPUZLU GAZPACHİO

Karpuzlu Gazpachio

Kaç
Kişilik

2 kişilik

Hazırlama
Süresi

20 dakika

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Karpuzlu Gazpachio Tarifi İçin malzemeler

  • 200 gr karpuz
  • 1 salatalık
  • 4 domates
  • 2 yemek kaşığı üzümsirkesi
  • 4 yemek kaşığı sızma zeytinyağı
  • Tuz
  • Karabiber

Karpuzlu Gazpachio Nasıl Yapılır?

200 gr karpuzun çekirdeklerini çıkarıp küçük küp şeklinde doğrayın. Bir salatalığın kabuklarını soyup küçük doğrayın. 4 domatesin kabuğunu soyup küçük doğrayın. 2 yemek kaşığı üzümsirkesi, 4 yemek kaşığı sızma zeytinyağı, tuz ve karabiber ilave edip mutfak robotundan geçirin. İnce bir mutfak süzgeciyle süzüp buzdolabına kaldırın. Soğuk servis yapın. 

 

Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!