ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ TATLI TARİFLERİ MEYVELİ TATLILAR KARADUT REÇELİ

Karadut reçeli

Kaç
Kişilik

0 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Karadut reçeli tarifi için malzemeler

  • 1 kg karadut
  • 750 g tozşeker
  • 1 limonun suyu

Karadut reçeli Nasıl Yapılır

Karadutları bir tencereye aktarıp üzerine şekeri ekleyin. Tencerenin kapağı kapalı olarak bir gece bekletin. Ertesi gün orta ateşte reçel kıvamına gelinceye kadar pişirin. Limon suyunu ekleyip bir taşım daha kaynattıktan sonra ocaktan alın ve soğumaya bırakın. Kavanoza doldurarak muhafaza edin.
Yorumlarınız

Misafir12.10.2016 17:22:26

tariflerinize bayıldım tek kelimeyle harikasınız...

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.