Lezzet sofralarınız için harika yemek tarifleri sunuyor. Şimdi başlayalım...
Avakadoların kabuklarını soyup enine ikiye kesin ve çekirdeklerini çıkartın.Limon suyunun yarısını üzerlerine gezdirerek dökün.
Taze soğanı temizleyip çok ince kıyın.Dere otunu temizleyip kıyın ve soğan ile birlikte bir kaseye alın.
Küçük bir kasede mısırözü yağı ile toz biberi karıştırın. Sarımsakları temizleyin.Havanda ezin ve toz biberli yağlı karışıma ilave edip karıştırın. Fırça yardımıyla karidesleri bu sosa buladıktan sonra ızgarada pişirin.
Sos olarak mayonez,krema,limon suyu ve sumağı bir kasede karıştırın.Soğanlı karışımı ilave edin.Bu karışımı avakadoların ortasına paylaştırın.Üzerlerine birer jumbo karidesleri yerleştirin.Nane yapraklarıyla süsleyip servis yapın.
Teşekkür ederiz.