ANASAYFA TARİFLER KEK TARİFLERİ KEÇİBOYNUZLU VE KAKOLU KEK

Keçiboynuzlu Ve Kakolu Kek

Kaç
Kişilik

8 kişilik

Hazırlama
Süresi

15 dakika

Pişirme
Süresi

40 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Keçiboynuzlu Ve Kakolu Kek Tarifi İçin malzemeler

  • 1 su bardağı ayçiçeği yağı
  • 1.5 su bardağı süt
  • 1 yemek kaşığı kakao
  • 2 yemek kaşığı keçiboynuzu tozu
  • 3 yumurta
  • 1 su bardağı un
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya

Keçiboynuzlu Ve Kakolu Kek Nasıl Yapılır?

Çay davetleriniz için bu nefis tarifleri listenize eklemeyi unutmayın. Süt, ayçiçeği yağı, kakao ve keçiboynuzu tozunu bir kapta mikserle iyice çırpın. Yumurta, un, kabartma tozu ve vanilyayı ekleyip çırpmaya devam edin.

Yağlanmış kek kalıbına karışımı dökün. Önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlanmış fırında yaklaşık 40 dakika pişirin. Soğuyunca dilimleyip servis yapın.

Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!