Editör Notu: Birbirinden lezzetli tariflerimiz sayesinde hazırlaması en zor yemekleri bile olabilecek en kolay, hızlı ve pratik şekilde hazırlayabilirsiniz.
Bir karıştırma kabına yumurtaları kırın ve toz şekeri ilave edip mikser yardımıyla köpürene kadar çırpın. Üzerine tereyağını, dövülmüş fındıkları, vanilyayı, kabartma tozunu ve unu ekleyip 2 dakika daha çırpmaya devam edin. Boza kıvamındaki kek hamurunu, kağıt mu n kalıplarının yarısına gelecek şekilde doldurun. Fırın tepsisine kağıt kalıpları sıralayıp, önceden ısıtılmış 175 derece fırında 20-25 dakika pişirin. Ilındıktan sonra üzerlerini Antep fıstığı ve Hindistan cevizi ile süsleyip servis yapın.
Teşekkür ederiz.