Kayısılı Hindistan Cevizli Dondurulmuş Yoğurt

18 Eylül 2020 tarihinde güncellendi.
Kayısılı Hindistan Cevizli Dondurulmuş Yoğurt
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 5 dakika
Kaç Kişilik: 8 Kişilik
Editör Notu: Birbirinden lezzetli tariflerimiz sayesinde hazırlaması en zor yemekleri bile olabilecek en kolay, hızlı ve pratik şekilde hazırlayabilirsiniz.
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Kayısılı Hindistan Cevizli Dondurulmuş Yoğurt için

Malzemeler

  • 1 su bardağı sert süzme yoğurt
  • 1 su bardağı konserve Hindistan cevizi sütü
  • 4-5 yemek kaşığı bal veya agave şurubu
  • 3 adet kayısı
Kayısılı Hindistan Cevizli Dondurulmuş Yoğurt

Nasıl Yapılır

Kayısılı Hindistan cevizli dondurulmuş yoğurt ferahlığı :)

  1. Yoğurt, süt ve balı blender’dan geçirin. Karışımın yarısını dondurma kalıplarına dökün. Kalan karışıma kayısıları ekleyip yine blender’dan geçirin. Dondurma kalıplarına ekleyin. Çatal veya kürdanla hafifçe karıştırarak iki rengin birbirine geçmesini sağlayın. Tamamıyla dondurun. 
  2. Servis etmeden önce çikolata ve tahini benmari usulü eritin. Çikolata karışımı ılınınca, kalıptan çıkardığınız dondurmaların üzerine kaşık yardımıyla dökün (Karışım hemen donacaktır). Hazırladığınız kayısılı Hindistan cevizli dondurulmuş yoğurtları bekletmeden servis yapın.

Frozen yoğurt tarifi için tıklayın

Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo