ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ TATLI TARİFLERİ DONDURMALI TATLILAR KAVUNLU VE YEŞİL LİMONLU SORBE

> KAVUNLU VE YEŞİL LİMONLU SORBE
Kavunlu ve yeşil limonlu sorbe
6 Kişilik
Hazırlama 30 dakika
Pişirme 5 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Kavunlu ve yeşil limonlu sorbe tarifi için malzemeler
  • Yarım kavun (Küçük boy)
  • 1 yemek kaşığı bal
  • 1 yeşil limonun püresi
  • 1 Türk kahvesi fincanı su
Kavunlu ve yeşil limonlu sorbe Nasıl Yapılır

  • Kavunun içini kaşıkla boşaltıp çekirdeklerini temizledikten sonra mutfak robotuna aktarın. Balı, limon püresini ve suyu ilave edin. Püre haline getirip karışımı buzluğa dayanıklı bir kaba dökün. Buzlukta en az 6 saat kadar dondurun. Kuplara paylaştırarak servis yapın. Kavunlu ve yeşil limonlu sorbeyi, içini boşalttığınız kavunun içinde de servis yapabilirsiniz.

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.