ANASAYFA TARİFLER DONDURMALI TATLILAR KAVUNLU VE YEŞİL LİMONLU SORBE

Kavunlu Ve Yeşil Limonlu Sorbe

Kavunlu ve yeşil limonlu sorbe

Kaç
Kişilik

6 kişilik

Hazırlama
Süresi

30 dakika

Pişirme
Süresi

5 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Tarif Defterime Ekle

Kavunlu Ve Yeşil Limonlu Sorbe Tarifi İçin malzemeler

  • Yarım kavun (Küçük boy)
  • 1 yemek kaşığı bal
  • 1 yeşil limonun püresi
  • 1 Türk kahvesi fincanı su

Kavunlu Ve Yeşil Limonlu Sorbe Nasıl Yapılır?

  • Kavunun içini kaşıkla boşaltıp çekirdeklerini temizledikten sonra mutfak robotuna aktarın. Balı, limon püresini ve suyu ilave edin. Püre haline getirip karışımı buzluğa dayanıklı bir kaba dökün. Buzlukta en az 6 saat kadar dondurun. Kuplara paylaştırarak servis yapın. Kavunlu ve yeşil limonlu sorbeyi, içini boşalttığınız kavunun içinde de servis yapabilirsiniz.

Dilerseniz, sade limonlu sorbe tarifini de deneyebilirsiniz.

Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!