ANASAYFA TARİFLER SİZDEN SEBZE YEMEĞİ TARİFLERİ FERMENTE MOR SOĞAN

Fermente Mor Soğan

Fermente Mor Soğan✨💜

Her yemeğin yanına yakışan, salataları süsleyen fermente soğan ✨Yapımı çok kolay sizde bu tarz tarifleri seviyorsanız mutlaka denemelisiniz💜 Instagram da da  beni takip etmek için @bugseshealthylife 

Fermente edilmiş gıdalar bize ne sağlar?

  • Sindirimi artırır ve düzene sokar,
  • Vitaminleri ve esansiyel yağ asitlerinin emilimini arttırdıkları için, yediğimiz diğer gıdaların da besin değerlerini çoğaltırlar,
  • Proteinleri ve amino asitleri aktive eder,
  • Bağırsak florasını yeniden dengeler,
  • Cildi temizlemeye yardımcı olur,
  • Yüksek miktarda vitamin ve değerli enzim içerirler. 

Kaç
Kişilik

5 kişilik

Hazırlama
Süresi

12 dakika

Pişirme
Süresi

1 dakika

3 Tarif       2 Takipçi

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Fermente Mor Soğan Tarifi İçin malzemeler

  • 2 adet kırmızı soğan
  • 1 çay bardağı elma sirkesi
  • 1/2 çay bardağı zeytinyağı
  • 3 tatlı kaşığı kekik
  • 2 tatlı kaşığı kaya tuzu
  • 2 tatlı kaşığı bal

Fermente Mor Soğan Nasıl Yapılır?

  • Soğanları ince ince yuvarlak olarak doğrayalım. 
  • Tuz ile ovup 10 dakika kenarda bekletelim. 
  • Kalan malzemeleri bir kasede karıştırıp soğanların olduğu kapta birleştirelim. 
  • Kaşık yardımıyla iyice yedirelim.
  • Kavanoza koyalım ve kapağını kapatıp, tüketmek için 1 gün buzdolabında bekletelim. Afiyet olsun.✨💜
Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!