En İyi Üyeler
Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
13776 Tarif
Çocuk
373 Tarif
Çorba
1206 Tarif
Diyet
4385 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2235 Tarif
Hafif Yemekler
53 Tarif
İçecek
1405 Tarif
Pratik Yemek
4842 Tarif
Salata ve Meze
1217 Tarif
Sos
464 Tarif
Tatlı
8462 Tarif
Yöresel
1956 Tarif
Popüler Tarifler
Cevizli Tel Kadayıf
Sütlaç
Anasayfa
Tarifler
Sizden Klasik Tarifler
İç Bakla Humusu
İç Bakla Humusu
Tuğçe Evrim YILMAZ
25 Ağustos 2022
Lezzetli iç bakla humusu.👌😍
Hazırlanma Süresi :
20 dakika
Pişirme Süresi :
30 dakika
Kaç Kişilik:
4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
Tam Buğdaylı Lavaş
Focaccia sandviç
Ot kavurma
Fırında somon
Glutensiz supangle
Hardaliye
Eylül Ayı Meyve ve Sebzeleri Nelerdir?
Vegan Şefinden Vegan Beslenme Önerileri
Bugün Ne Pişirsem, Ne Yemek Yapsam Diyenler İçin 65 Nefis Tarif
Makarna Sosları: Farklı ve Kolay 21 Nefis Makarna Sosu Tarifleri
Masterchef Bera Altaş Kimdir, Kaç Yaşında?
Avokado'nun Bozulduğu Nasıl Anlaşılır?
İç Bakla Humusu için
Malzemeler
500 gram bakla
1adet limon
Zeytinyağı
Tuz
Karabiber
Kimyon
3-4 diş sarımsak
2-3 kaşık tahin
İç Bakla Humusu
Nasıl Yapılır
Baklalar haşlanır. Soğumadan kabukları ayrılır, içi alınır.
Limonun suyu sıkılır.
İstenen tat ve kıvama göre malzeme ayarlanır, lezzetlendirilir.
Tüm malzemeler robata koyulur, robotta çekilir.
Servis edilir.
Tarif Kategorileri
Akşam Yemeği
Sizden Klasik Tarifler
Sizden Lezzetler
Bakliyat Tarifleri
Meze Tarifleri
Yorumlar
Benzer Tarifler
Klasik Tarifler
35 Dakika
Balkabaklı Tepside İçli Köfte
Dileklelezzetlermutfagi
Klasik Tarifler
25 Dakika
Soslu Hamburger
lezzet_ustasi
Klasik Tarifler
10 Dakika
Taco
lezzet_ustasi
Klasik Tarifler
45 Dakika
Patates Köftesi
lezzet_ustasi
Klasik Tarifler
40 Dakika
Ketçap Soslu Sağlıklı Cips
elayladiyet
Klasik Tarifler
45 Dakika
Nohutlu Avokadolu Pirinç Salatası
Promedia
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Çerezleri Sıfırla
Teşekkür ederiz.