ANASAYFA TARİFLER SİZDEN ET YEMEKLERİ KOKOŞKA

Kokoşka

Arnavutların meshur yemeği kokoşka

Arnavutların meşhur yemeği kokoşka tarifi..

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

30 dakika

Pişirme
Süresi

30 dakika

1 Tarif       1 Takipçi

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Kokoşka Tarifi İçin malzemeler

  • 5-6 tane sacda pişirilmiş yufka 
  • 50 gr tereyağı
  • 6 adet tavuk but veya göğüs (hangisini tercih ederseniz) 
  • Kıyılmış ceviz 
  • Haşlanan tavuğun suyu 

Kokoşka Nasıl Yapılır?

  • İlk olarak tavuklar haşlanır.
  • Haşlanan tavuğun suyu bir kenara alınır.
  • Yufkalar tepsiye dizilir.
  • Tavuk suyuyla ıslatılır.
  • Ardından eritilmiş tereyağı atılır.
  • Tavuklar yerleştirilir.
  • Cevizler dökülür. Afiyet olsun :)
Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!