Kremalı Tereyağlı Turplar

Kremalı Tereyağlı Turplar
18 Eylül 2020

Turpgiller familyasından, yaprakları karşılıklı, çiçekleri beyaz, sarı veya mor ve salkım durumundadır. Meyvesi acımsı ve lezzetlidir. Beyaz, kırmızı, kara, yaban ve bayır turpu gibi çeşitleri vardır.

Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Kremalı Tereyağlı Turplar için

Malzemeler

  • 4 kırmızı turp
  • 3 yemek kaşığı yumuşatılmış tereyağı
  • Yarım çay bardağı kıyılmış frenk soğanı
  • 2 yemek kaşığı krem peynir
  • 1 yemek kaşığı rendelenmiş limon kabuğu
  • Tuz
Kremalı Tereyağlı Turplar

Nasıl Yapılır

  1. Bir kapta krem peynir, tereyağı, tuz, ince kıyılmış frenk soğanı ve rendelenmiş limon kabuğunu mikserle iyice karıştırın.
  2. Turpları kalın dilimleyin. Aralarına karışımdan sürerek dilimleri üst üste dizin. En üste tekrar karışımdan sürüp, ince kıyılmış frenk soğanı ile süsleyip servis yapın.


Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo