En İyi Üyeler
Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
13807 Tarif
Çocuk
374 Tarif
Çorba
1211 Tarif
Diyet
4395 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2242 Tarif
Hafif Yemekler
53 Tarif
İçecek
1405 Tarif
Pratik Yemek
4861 Tarif
Salata ve Meze
1224 Tarif
Sos
464 Tarif
Tatlı
8471 Tarif
Yöresel
1958 Tarif
Popüler Tarifler
Vejetaryen Köfte
Hindi Jambonlu Peynirli Sandviç
Anasayfa
Tarifler
Farklı Sebze Yemekleri
Kabak Çiçeği Kızartması
Kabak Çiçeği Kızartması
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi :
25 dakika
Pişirme Süresi :
35 dakika
Kaç Kişilik:
4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
Muzlu chialı kıtır
Vardabit Paçası
Tok tutan smoothie
Yorkshire Pudding
Patatesli poğaça
Kerebiç
Kapya Biberli Tarifler: İştah Açan 12 Farklı Tarif
Kanlıca Mantarı Nasıl Pişirilir?
Hileli Gıdalar Açıklandı: İşte Taklit ve Tağşiş Yapılan Hileli Ürünler (Güncel Liste)
Makarna Sosları: Farklı ve Kolay 21 Nefis Makarna Sosu Tarifleri
2024 Eylül Ayında Favori Olan 10 Tarif
Diyete Uygun Hafif Kahvaltı Tarifleri: 21 Sağlıklı Tarif
Kabak Çiçeği Kızartması için
Malzemeler
8 adet kabak çiçeği
3 çorba kaşığı tuzlu lor peyniri
7-8 yaprak fesleğen
Maden suyu
Un
Kaya tuzu
Kabak Çiçeği Kızartması
Nasıl Yapılır
Lor peyniri ile fesleğeni karıştırın. Karabiber ekleyin. Kabak çiçeklerini bu karışımla doldurun. Maden suyu, un ve kaya tuzunu ekleyip karıştırın. Çiçekleri bu karışıma bulayıp kızgın yağda kızartın. Sıcak servis yapın.
Tarif Kategorileri
Öğle Yemeği
Kızartma Tarifleri
Sebze Tarifleri
Vejetaryen Yemekleri
Yorumlar
Benzer Tarifler
Diğer Sebze Yemekleri
40 Dakika
Fırında Patatesli Karnıyarık
Selinhdr
Diğer Sebze Yemekleri
30 Dakika
Karnabahar Kavurması
Diğer Sebze Yemekleri
30 Dakika
Düdüklüde Taze Fasulye
Diğer Sebze Yemekleri
50 Dakika
Ekşili Kabak
Diğer Sebze Yemekleri
80 Dakika
Patlıcan Tava
Diğer Sebze Yemekleri
50 Dakika
Beşamel Soslu Ispanak Graten
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Çerezleri Sıfırla
Teşekkür ederiz.