ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ SEBZE YEMEKLERİ DİĞER SEBZE YEMEKLERİ KABAK ÇİÇEĞİ KIZARTMASI

KABAK ÇİÇEĞİ KIZARTMASI

Kabak çiçeği kızartması
4 Kişilik
Hazırlama 25 dakika
Pişirme 35 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Kabak çiçeği kızartması tarifi için malzemeler
  • 8 adet kabak çiçeği
  • 3 çorba kaşığı tuzlu lor peyniri
  • 7-8 yaprak fesleğen
  • Maden suyu
  • Un
  • Kaya tuzu
Kabak çiçeği kızartması Nasıl Yapılır

  • Lor peyniri ile fesleğeni karıştırın. Karabiber ekleyin. Kabak çiçeklerini bu karışımla doldurun. Maden suyu, un ve kaya tuzunu ekleyip karıştırın. Çiçekleri bu karışıma bulayıp kızgın yağda kızartın. Sıcak servis yapın.

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.