Jülyen Sebzeli Bezelye Püresi

Jülyen Sebzeli Bezelye Püresi
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Lezzet Trendleri
Jülyen Sebzeli Bezelye Püresi için

Malzemeler

  • 400 gr haşlanmış bezelye
  • 2 diş sarımsak
  • 1 soğan
  • 1 çay bardağı zeytinyağı
  • Tuz
  • Karabiber
  • Muskat
  • 2 havuç
  • 2 kabak
  • 4 dilim pastırma
Jülyen Sebzeli Bezelye Püresi

Nasıl Yapılır

Soğanı küp şeklinde doğrayıp 2 yemek kaşığı zeytinyağında pembeleşinceye kadar kavurun. Bezelye ile kavrulmuş soğanı mutfak robotunda çekerek püre haline getirin. Sarımsakları rendeleyip 2 yemek kaşığı zeytinyağında soteleyin. Bezelye püresini ekleyip karıştırın. Tuz, karabiber ve muskat ekleyin. Sebzeleri jülyen doğrayın ve zeytinyağında soteleyin. Pastırma dilimlerini ekleyip karıştırın. Bezelye püresini servis kaselerine paylaştırın. Üzerine sotelenmiş sebzeleri yerleştirip servis yapın.
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo