Buharda Sübye (Anasonlu)

Buharda Sübye (Anasonlu)
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Lezzet Trendleri
Buharda Sübye (Anasonlu) için

Malzemeler

  • 4 adet sübye
  • 8-10 adet yıldız anason
  • 2 adet limon
  • 1 adet lime
  • 1 su bardağı sızma zeytinyağı
  • 3-4 sap taze kekik
  • Deniz tuzu
  • 1 adet greyfurt
Buharda Sübye (Anasonlu)

Nasıl Yapılır

  1. Sübye ve sebzeleri buhar tenceresinde 1 saat kadar pişirin. (Pişirirken 3-4 adet yıldız anasonu sübyelerin üstüne atın). 2’ye kesilmiş greyfurtu sübyelerin içine atın. Elinizle yumuşaklığına bakın ve yeterli gördüğünüzde ayrı bir sos kasesinde sızma zeytinyağının içine yıldız anasonları, taze kekikleri, doğranmış lime ve limon dilimlerini, limon suyu ile yeterli miktardaki deniz suyu tuzunu ekleyip karıştırın. Doğranmış ılık sübyelerin üzerine döküp karıştırın ve servis yapın.
Tarif Kategorileri
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo