Tahinli buğday salatası

Kaç
Kişilik
2 kişilik
Hazırlama
Süresi
-
Pişirme
Süresi
-
Bu tarifi ne kadar beğendiniz?
Tahinli buğday salatası tarifi için malzemeler
- 100 g buğday
- 1 çorba kaşığı tahin
- 1 çorba kaşığı konserve mısır
- 1 konserve kırmızı biber
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı zerdeçal
- 1~2 dal dereotu
Tahinli buğday salatası Nasıl Yapılır
Yıkayıp süzdüğünüz bulguru tencereye alın. Yeterli miktarda su ekleyerek orta ateşte suyunu çekene kadar haşlayın. Haşlanmış buğdayı geniş bir kaseye alın. İçerisine sırasıyla tahin, mısır, ince doğranmış kırmızı biber ve baharatları ekleyerek iyice karıştırın. Dereotuyla süsleyerek servis yapın.
Aynı Kategoriden Tarifler


Lezzet Dergisi'nden en yeni tarifleri ve son haberleri bildirim olarak almak ister misiniz?
Mutfak Okulu

Dergide bu ay neler var?
DİYET YEMEKLERİ
YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!