Izgara Bonfileli Salata

Izgara Bonfileli Salata
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Lezzet Trendleri
Izgara Bonfileli Salata için

Malzemeler

  • Maskolin salata karışımı
  • 7~8 yaprak göbek marul
  • Feleğen
  • 1 havuç
  • 1 turp
  • 4 çeri domates

Izgara bonfile için

  • 400 g jülyen dilimlenmiş bonfile
  • Yarım çay bardağı soya sosu
  • 1 yemek kaşığı susam

Sosu için

  • Yarım çay bardağı zeytinyağı
  • 1 tatlı kaşığı bal
  • 1 yemek kaşığı hardal
  • Tuz
  • Karabiber
Izgara Bonfileli Salata

Nasıl Yapılır

Yeşillikleri yıkayıp süzün ve ince doğrayın. Havucu küp, turbu yarım ay doğrayın. Çeri domatesleri ortadan ikiye kesin. Tüm sebzeleri geniş bir servis tabağına alın. Jülyen dilimlenmiş bonfileleri yağsız tavada soteleyin. Soya sosu ve susamı ekleyip etler yumuşayıncaya kadar kısık ateşte pişirin. Sosu için gerekli olan tüm malzemeyi bir kasede iyice karıştırın. Salatanızın üzerine gezdirip karıştırın. Pişen jülyen bonfileleri sosuyla beraber salatanın üzerine alıp servis yapın.

Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo