ANASAYFA TARİFLER SALATA TARİFLERİ IZGARA BONFİLELİ SALATA

Izgara Bonfileli Salata

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Izgara Bonfileli Salata Tarifi İçin malzemeler

Malzemeler

  • Maskolin salata karışımı
  • 7~8 yaprak göbek marul
  • Feleğen
  • 1 havuç
  • 1 turp
  • 4 çeri domates

Izgara bonfile için

  • 400 g jülyen dilimlenmiş bonfile
  • Yarım çay bardağı soya sosu
  • 1 yemek kaşığı susam

Sosu için

  • Yarım çay bardağı zeytinyağı
  • 1 tatlı kaşığı bal
  • 1 yemek kaşığı hardal
  • Tuz
  • Karabiber

Izgara Bonfileli Salata Nasıl Yapılır?

Yeşillikleri yıkayıp süzün ve ince doğrayın. Havucu küp, turbu yarım ay doğrayın. Çeri domatesleri ortadan ikiye kesin. Tüm sebzeleri geniş bir servis tabağına alın. Jülyen dilimlenmiş bonfileleri yağsız tavada soteleyin. Soya sosu ve susamı ekleyip etler yumuşayıncaya kadar kısık ateşte pişirin. Sosu için gerekli olan tüm malzemeyi bir kasede iyice karıştırın. Salatanızın üzerine gezdirip karıştırın. Pişen jülyen bonfileleri sosuyla beraber salatanın üzerine alıp servis yapın.

Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!