Izgara Bonfileli Salata

Kaç
Kişilik
4 kişilik
Hazırlama
Süresi
-
Pişirme
Süresi
-

Izgara Bonfileli Salata Tarifi İçin malzemeler
Malzemeler
- Maskolin salata karışımı
- 7~8 yaprak göbek marul
- Feleğen
- 1 havuç
- 1 turp
- 4 çeri domates
Izgara bonfile için
- 400 g jülyen dilimlenmiş bonfile
- Yarım çay bardağı soya sosu
- 1 yemek kaşığı susam
Sosu için
- Yarım çay bardağı zeytinyağı
- 1 tatlı kaşığı bal
- 1 yemek kaşığı hardal
- Tuz
- Karabiber
Izgara Bonfileli Salata Nasıl Yapılır?
Yeşillikleri yıkayıp süzün ve ince doğrayın. Havucu küp, turbu yarım ay doğrayın. Çeri domatesleri ortadan ikiye kesin. Tüm sebzeleri geniş bir servis tabağına alın. Jülyen dilimlenmiş bonfileleri yağsız tavada soteleyin. Soya sosu ve susamı ekleyip etler yumuşayıncaya kadar kısık ateşte pişirin. Sosu için gerekli olan tüm malzemeyi bir kasede iyice karıştırın. Salatanızın üzerine gezdirip karıştırın. Pişen jülyen bonfileleri sosuyla beraber salatanın üzerine alıp servis yapın.

Dergide bu ay neler var?