ANASAYFA TARİFLER İFTAR YEMEKLERİ SAKIZLI LEVREK BUĞULAMA

Sakızlı Levrek Buğulama

Kaç
Kişilik

5 kişilik

Hazırlama
Süresi

15 dakika

Pişirme
Süresi

40 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Sakızlı Levrek Buğulama Tarifi İçin malzemeler

  • 5 derisi alınmış levrek fileto
  • 10 gr havuç
  • 10 gr patates
  • 10 gr arpacık soğan
  • 10 gr kiraz domates
  • 200 ml krema
  • 10 gr çam sakızı
  • Tuz
  • Karabiber
  • 10 gr tereyağı

Sakızlı Levrek Buğulama Nasıl Yapılır?

  • Sebzeleri ufak doğrayın ve bir tencerede haşlayın.
  • Derin bir tavaya sırasıyla tereyağı, taze krema, levrek fileto ve sebzeleri alın.
  • Çam sakızı ilave edip pişmesine az bir zaman kala tuz, karabiber ve kiraz domatesleri ekleyin ve 5 dakika daha pişirin.
  • Toprak güveçlere alıp sıcak servis yapın. Afiyet olsun.
  • Düşük kalorisi ve lezzetiyle bilinen klasik levrek buğulama tarifine buradan ulaşabilirsiniz.
Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!