ANASAYFA TARİFLER İFTAR YEMEKLERİ SAKIZLI LEVREK BUĞULAMA

Sakızlı Levrek Buğulama

Kaç
Kişilik

5 kişilik

Hazırlama
Süresi

15 dakika

Pişirme
Süresi

40 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Sakızlı Levrek Buğulama Tarifi İçin malzemeler

  • 5 derisi alınmış levrek fileto
  • 10 gr havuç
  • 10 gr patates
  • 10 gr arpacık soğan
  • 10 gr kiraz domates
  • 200 ml krema
  • 10 gr çam sakızı
  • Tuz
  • Karabiber
  • 10 gr tereyağı

Sakızlı Levrek Buğulama Nasıl Yapılır?

Ramazan davetlerinde misafirlerinize sunacağınız şık bir sunum. Sebzeleri ufak doğrayın ve bir tencerede haşlayın.

Derin bir tavaya sırasıyla tereyağı, taze krema, levrek fileto ve sebzeleri alın. Çam sakızı ilave edip pişmesine az bir zaman kala tuz, karabiber ve kiraz domatesleri ekleyin ve 5 dakika daha pişirin.

Toprak güveçlere alıp sıcak servis yapın. Afiyet olsun.

Düşük kalorisi ve lezzetiyle bilinen klasik levrek buğulama tarifine buradan ulaşabilirsiniz.


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için çerez politikamızı inceleyebilirsiniz.