ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ PRATİK YEMEKLER SANDVİÇ TARİFLERİ TAVUK SOTELİ PEYNİRLİ SANDVİÇ

Tavuk soteli peynirli sandviç

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Tavuk soteli peynirli sandviç tarifi için malzemeler

  • Yarım tavuk göğüs eti (fileto)
  • 2 yeşil biber
  • 2 kırmızıbiber
  • 1 diş sarımsak
  • 1 çay kaşığı rendelenmiş taze zencefil
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 2 sandviç ekmeği
  • 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
  • Tuz
  • Karabiber
  • Köri
  • Kırmızı pul biber

Tavuk soteli peynirli sandviç Nasıl Yapılır

Tavuk etlerini, kırmızı biberi ve yeşil biberi jülyen doğrayın. Tavaya zeytinyağı ve yemeklik doğradığınız sarımsağı ekleyip soteleyin. Biberleri ve zencefili ilave edin. Tavuk etlerini ilave ettikten sonra etler yumuşayıncaya kadar iyice pişirin. Son olarak baharatları ekledikten sonra ocaktan alın. Sandviç ekmeklerini ikiye ayırın. Yağsız ızgara veya tavada ekmekleri hafif kızartın. Üzerine tavuk etlerini paylaştırın. Rendelenmiş kaşar peyniri serperek önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında kaşar peyniri kızarıncaya kadar pişirin. Sıcak servis yapın.
Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.