Tereyağının aromasıyla kaymağın kremamsı dokusunu buluşturan kaymaklı menemen tarifi, klasik menemene bambaşka bir zenginlik katan özel bir kahvaltı lezzeti sunuyor. Yumuşacık kıvamı, ağızda eriyen yapısı ve doyurucu lezzetiyle sofraya geldiği anda herkesin ilgisini çeken kaymaklı menemen tarifi, güne keyifli bir başlangıç yapmak isteyenlerin favori tariflerinden biri hâline geliyor. Peki; kaymaklı menemen nasıl yapılır? İşte tarifi ve malzemeleri...
Kışlık Pratik Menemen tarifine göz atabilirsiniz.
Bir porsiyon kaymaklı menemen 280 kaloridir.
Domates Alternatifleri
Yeşil köy biberi yerine
Tereyağı Alternatifleri
Kaymak Alternatifleri
Kaymak yoksa benzer kremsi yapıyı verecek seçenekler:
Kaymakla aynı derin aromayı tam vermezler ama kıvam açısından başarılıdırlar.
Yumurta Alternatifleri
Tuz ve Baharat Alternatifleri
Peynir Alternatifleri (İsteğe Bağlı Kullanım İçin)
Kaymaklı menemene peynir çok yakışır; alternatifler:
Ekmek Eşlikçileri Alternatifleri
Teşekkür ederiz.