Kış sofralarının vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan kapya biber turşusu tarifi, taze kapya biberlerin doğal aromasını koruyarak sofralarınıza renk ve ferahlık katar. Bu tarif, hem kolay uygulanabilir olması hem de biberlerin canlı kırmızı rengini ve hafif ekşi tatlarını ön plana çıkarmasıyla öne çıkar. Evde hazırlayabileceğiniz bu kapya biber turşusu tarifi, kahvaltılardan ana yemeklere kadar her öğünde garnitür olarak sunulabilir; salatalarda veya sandviçlerde ekstra aroma sağlar. Ayrıca turşunun arzu edilen baharatlarla zenginleştirilmesi, her lokmada lezzeti katlayarak misafirlerinizi ve ailenizi etkilemenizi kolaylaştırır. Peki; kapya biber turşusu nasıl yapılır? İşte tarifi ve malzemeleri...
Fermente Lahana Turşusu tarifine göz atabilirsiniz.
Bir porsiyon kapya biber turşusu 25 kaloridir.
Biber Alternatifleri
Sirke Alternatifleri
Su Alternatifleri
Tuz ve Şeker Alternatifleri
Baharat ve Aroma Alternatifleri
Kavanoz ve Sunum Alternatifleri
Teşekkür ederiz.