Ispanaklı erişte

Kaç
Kişilik
4 kişilik
Hazırlama
Süresi
30 dakika
Pişirme
Süresi
30 dakika
Bu tarifi ne kadar beğendiniz?
Ispanaklı erişte tarifi için malzemeler
- 1 paket erişte makarna
- 500 gr ıspanak
- 1 soğan
- 3 diş sarımsak
- 3 sosis
- 2 yumurta
- 1.5 su bardağı yoğurt
- 1 çay bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
- 2 yemek kaşığı tereyağı
- Tuz
Ispanaklı erişte Nasıl Yapılır
Lezzet sofralarınız için harika yemek tarifleri sunuyor. Şimdi başlayalım. Erişteyi paket üzerindeki tarife göre haşlayın. Suyunu süzdürün. Geniş bir tencereye yağı aktarın. İnce doğradığınız soğanı hafifçe kavurun. Ispanakları ayıklayıp yıkadıktan sonra iri parçalar halinde doğrayın. Sosisleri dilimleyin. Sarımsakları ezip, tuz ile birlikte hepsini harmanlayarak kavurun. Haşladığınız erişteyi yağladığınız fırın kabına alın. Üzerine ıspanaklı karışımı ilave edin. Rendelenmiş kaşar peynirinin yarısını üzerine serpin. Yoğurt ile yumurtaları karıştırın. Kaşar peynirinin üzerine iyice yayıp kalan peyniri üzerine serpin. 180 dereceye ayarlı fırında pişirip sıcak servis yapın.



Dergide bu ay neler var?
YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!