Editör Notu: Birbirinden lezzetli tariflerimiz sayesinde hazırlaması en zor yemekleri bile olabilecek en kolay, hızlı ve pratik şekilde hazırlayabilirsiniz.
Sütü tencereye alın. Yumurtaları, un ve şekeri ekleyip tel çırpıcı ile iyice karıştırın.
Sürekli karıştırarak orta ateşte muhallebi kıvamına gelinceye kadar pişirin. Vanilyayı ekleyip tencereyi ocaktan alın.
Jöleyi paketin üzerindeki tarife göre hazırlayın. Muhallebiyi ayaklı 6 cam servis kâsesine, üzerinde 2 parmak kalacak şekilde paylaştırın.
Soğuyunca buzdolabına alıp donuncaya kadar bekletin. Kâseleri dolaptan alıp üzerlerine 2 parmak kalınlığında olacak şekilde jöleyi ilave edin ve birer ananas dilimi yerleştirin.
Ananas dilimlerinin ortasına 1'er tane vişne yerleştirip buzdolabında donuncaya kadar bekletin. Soğuk olarak servis yapın.
Teşekkür ederiz.