Mısır Gevrekli Islak Kek Tarifi
Sıcak ve kabarık hamuruyla kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi olan pişi, hem pratik hem de lezzetli bir seçenektir. Pişi tarifi, basit malzemelerle kısa sürede hazırlanabilir ve kızartıldığında dışı çıtır, içi yumuşacık bir dokuya kavuşur. Pişi tarifi, sade olarak tüketilebildiği gibi peynir, reçel veya bal ile de servis edilerek sofralara çeşitlilik ve şıklık katıyor. Peki; pişi nasıl yapılır? İşte tarifi ve malzemeleri...
Sebzeli Pişi tarifine göz atabilirsiniz.
Bir porsiyon pişi 220 kaloridir.
Hamur Alternatifleri:
Kızartma Alternatifleri:
Tat ve Aroma Alternatifleri:
Servis Alternatifleri:
İffet şahin YORUM 15 Ekim 2025, 09:41
Beğen (5)
Yanıtla
Gülten çağlar
YORUM 16 Ekim 2025, 22:17
Beğen (2)
Yanıtla
Gülten çağlar
YORUM 16 Ekim 2025, 23:02
Beğen (3)
Yanıtla
Teşekkür ederiz.